klik le mesti best!!

Selasa, 1 Februari 2011

1malaysia

salam....nak citr pasal 1 malaysia.....korang benar2 ker ada semangat 1malaysia ni....???????

Selasa, 4 Mei 2010

sibuk ngan keje...

salam....2-3 hari ni aku bz ngan keje...keje malam plak 2...so memang dalam 2-3 hari ni memang aku x sempat update blog aku....skang ni pon dalam rushing nak pi keje...untuk pengetahuan korang aku keje kt RNR BUKIT MERAH...sebelah selatan....aku dok jual kopiah n pakaian islam kat situ...so kalo korang lalu kat situ singgah2 la yer...hehe...okla....nak pi keje dah ni....salam...jumpa lain hari...

Khamis, 29 April 2010

bosan bekuasa!!

arini aku memang tahap bosan gila....actually aku tgh tunggu panggilan keje kt tempat baru...katanya arini nak call aku....dari pagi td aku dok menanti ngan penuh debar....sampai la skang xde aper pon...huhuhu...so ni still menunggu la....

aku ni kadang2 jeles la tgk ngan en ben ashaari kite tu...hehe...( ni jeles yg baik k!! )...yela ada jer idea dia nak tulus entry...aku ni kadang2 nak kuarkan satu entry pon jenuh....dah 2 siap ada rancangan jelajah blog yg mendapat sambutan hangat plak 2...tabik la sama en ben........

so korang doa2kan la aku dapat keje ni...dan aku sentiasalah dikurniakan idea yang bernas.....kalo x nant korang bosan plak kan...yela dah xde entry nak baca...buat skang ni aku susah cket nak on9 slalu...adik aku mengkonker broadband ini..huhu...sorila yer mana2 yg aku x sempat nak balas komen beliau itu...ada ker komen????...so korang jgn la jemu lak nak singgah blog aku k...thanx!!!!!!!
Kitty Bored Pictures, Images and Photos

Rabu, 28 April 2010

BEN ASHAARI: Jelajah Blog

salam...aku memang la dah lama nak en ben ni jelajah blog aku...so aku pon tulis la entry ni..bior dia jelajah blog aku ini...hehe


1) HEADER BEN ASHAARI BLOG

dah settle pon..hehe

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda...Ceritakan latar belakang blog anda..lagi panjang lagi best..

AKU....berbisikdalamhati.blogspot.com

sebenarnya nama AKU ni just datang camtu jer...mula-mula tupecah otak gak la aku nak memikirkan nama samaran yg gempak la...tapi last2 nama AKU ni yang terpilih...cewah..cam anugerah plak...hehe...pada aku la...AKU tu sendiri lebih dekat ngan pembaca2 blog aku ni...ada pembaca ker...hehe..pasan jer aku ni...aku berkenan buat blog ni just sebab aku suka menulis gak...dah alang2 minat tu tak salahkan aku share ngan orang...so aku pon start la tulis blog...memang aku baru berjinak2 la dalam bidang blog memblog ni...hehe...dan sebab tula aku nak EN BEN ASHAARI ni jelajah blog aku....

blog aku ni just nak share aper yang aku rasa dan sometime berita2 dan aper jela...lebih kurang cam rojak la...sumer skali ada...hehe...dah rojak tu yang sedap tu...cam2 rasa ada..pedas, masin, masam dan manis...kira melambangkan 1malaysia la....hehe...yeker2...dan disamping tu dapat gak cari kawan2 baru...aku kat luar tak ramai kawan sangat...maybe sebab aku ni jenis berat mulut cket kot...blog la tempat nak meluahkan rasa hati...nak apply jadi penulis xde kelayakan....hehe...

3) Dari mana anda tau mengenai segmen ini

hehe...dah tentu la dari blog dikau EN BEN oi...hehe...aku memang follow blog dikau...tiap2 hari baca oo...
dah ok x jawapan ni...hehe...kira lulus la yer....

ok...akhir kalam..korang nak kenal sapo ini BEN ASHAARI sila ke

www.benashaari.com



P/S: Ada orang cakap muka beliau cam jimmy shanley..ada gak iras2 brad pitt...so korang tentukan yer...hehe...check out!!!

Selasa, 27 April 2010

Ingat waKtu DuLU2..

lately ni aku slalu teringat waktu dolu2...i mean waktu aku kanak2 dulu la...yela bila sekali teringat balik rasa syok jer...hehe...kadang2 sampai dok tersengih sorang2...Antara benda yg paling menggamit memori...wa..bahase aku cam dah sastera ni..hehe...ops2 sori2 sasul plak...hehe..yg paling aku ingat permainan la..hehe...x mcm bebudak skang ni...dok ngan ps,,xpon melekat kt cc main game on9...aku senaraikan k....

*GULI

guli Pictures, Images and Photos



hehe...yg ni paling best...petang jer pakat dok kumpul kt bawak pokok ceri...hehe..skali taruh 5 ker...pas2 kalo menag syok la...tp time kalah panas jer...hehe...kadang2 bawak 100 biji, time balik tigal 10 jer...hehe...kalo x puas hati pi beli..pastu repeat balik...mmg klaka...hehe..


*BOLA

soccer Pictures, Images and Photos


ha...yg ni kira aktiviti wajib la...padang plak mmg kt depan umah jer...cukup korum jerjalan..hehe...tp satu jer risikonya...korang nak tau aper...jeng...jeng...tingkap umah la...hehe...ada skali 2 baik punya rembat...skali PANG!!!! kena umah jiran aku...ape lg..terabur sumer lari...pkcik 2 kuar jer..sonyap sunyi jer padang...haha...sory la pkcik...x sengaja..."ni kalo pkcik 2 baca naya aku...huhu...bukan saya buat pkck.."...hehe..

*KETE DASH YANKURO

tamiya 3 car Pictures, Images and Photos


hehe...korang yg sebaya ngan aku mesti tau punya...masa 2 karton ni tgh popular...hehe...masing2 pakat la ngamuk kt ayah nak beli kete ni...hehe...time ptg jer dok kt court badminton..race la ape lg...hehe....

so 2la serba sedikit...waktu aku kecik2 dulu...budak2 skang mana ada dah...depa skang ni dah manja...dok ngadap game jer kt umah...mana ada cam kita dolu2 kan...dah x lasak...hehe....tp zaman dah berubah...but this memories stil segar dalam ingatan aku......